El truc intel·ligent d’estalviar diners en receptes: membres de Medicare que ningú discuteix

El truc intel·ligent d’estalviar diners en receptes: membres de Medicare que ningú discuteix

Taula de contingutsEl truc intel·ligent de com estalviar en medicaments amb recepta: la farmàcia d’Amèrica de la qual ningú no parlaPreguntes poc conegudes sobre com estalviar en medicaments amb recepta: la farmàcia d’Amèrica.10 maneres de guardar en receptes: singlecare per a principiantsLes 7 maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta: declaracions sanitàries de manifestació

Actualment, hi ha nombrosos medicaments preferits, però anteriorment costosos, estan fàcilment disponibles genèricament o fins i tot sense recepta (OTC); èmfasi en aconseguir aquestes alternatives d’estalvi de costos. Popular però assequible que ara s’emmagatzema a la farmàcia inclou: descobreix la teva assegurança. Estudieu el vostre «copay de nivell» al lloc d’Internet de la pòlissa d’assegurança o proporcioneu -los una trucada i també pregunteu sobre les tarifes del vostre pla.

Molts plans tenen còpies de 10 dòlars, 15 o 25 dòlars per als medicaments genèrics (primer nivell) o «afavorits» (2n nivell) i aproximadament 35 dòlars, 50 $ o també 100 $ Copays en marca de marca, medicaments no formularis o no preferits (3r nivell). De forma regular, la pòlissa d’assegurança sens dubte “afavorirà” un o dos medicaments en un curs de medicaments a causa del fet que poden obtenir -lo a un ritme molt més econòmic mitjançant les negociacions.

Podeu accedir a la majoria de formularis de medicaments de l’asseguradora als seus llocs d’internet. Si encara no esteu segur del que us pot costar un medicament, truqueu a la vostra asseguradora i també pregunteu -los sobre Copays per a la vostra recepta. El vostre farmacòleg també us pot informar sobre el vostre copay i recomanar quines alternatives podeu tenir si no podeu pagar la recepta.

Com estalviar diners en els costos de medicaments amb recepta: Real Simple pot ser divertit per a qualsevol persona

No us perdeu el vostre medicament a causa del preu, si podeu ajudar -lo. per comprendre la pòlissa d’assegurança i aconseguir -la per ajudar -vos de la manera adequada. Permeteu que el vostre professional mèdic i el farmacèutic entengueu que preferiu els medicaments de copay reduïts i també els genèrics quan siguin factibles. Sens dubte treballaran amb vosaltres per descobrir una teràpia barata.

Tenint en compte que pagueu un percentatge del cost complet, com més baix sigui la despesa global, la porció de coassegurança que pagueu. Actualment, hi ha diversos medicaments disponibles al comptador (OTC), per exemple, els medicaments de l’acidesa Nexium 24HR o Pepcid Complete i l’antihistamínic no-seedant Claritina 24-Hr al·lèrgia. És possible que la vostra assegurança no pagui els medicaments OTC, però normalment és més econòmica que pagar una tarifa completa per una recepta.

Esbrineu -ho, a més d’utilitzar si teniu 65 anys o més. Segons la FDA, 5 de cada 6 persones de 65 anys i més prenen un mínim d’un medicament, i també a prop de la meitat de tots els ancians prenen 3 o més medicaments. Això pot incloure seriosament.

Millors targetes de descompte amb recepta de 2022 – Seniorliving.Org Things a saber abans d’obtenir això

Fer ús del component escollit d Cobertura de l’assegurança de Medicare, els còpies solen ser de només 5 o 10 dòlars.

Examineu els preus més assequibles, però també parleu amb el vostre farmacòleg que pugui descobrir https://catalunyafarm.com/compra-sildalis-online/ un mètode per disminuir la despesa per mantenir -vos com a persona satisfeta., així com les reaccions al·lèrgiques, de manera que el millor és mantenir totes les receptes en una farmàcia quan sigui possible.

Moltes empreses farmacèutiques disposen de programes d’assistència al pacient al seu lloc web. Poden proporcionar cupons de descompte per copia de baix o sense cost de forma segura de medicaments segurs. També podeu contactar amb RX, ajuda. Org, necessitats, medicaments. Org, o persona, ajuda, xarxa. Llocs Org que ofereixen una llista detallada de recursos que utilitzen assistència per a membres de la família de baixos ingressos.

La nostra manera d’estalviar en costos de medicaments amb recepta: Amex Pharmacy PDFS

Qualificació de crèdit a la imatge: E-Magineart. Podrien ser productes de marca que encara no tinguin un comú fàcilment disponible, així que pregunteu al vostre metge si podreu substituir un genèric quan sigui necessari.

Comments for this post are closed.